ngesuk nek ra tanggal 23 ya tanggal 24 nyong rep mangkat meng malaysia. jerene sih kon seminar nang kana. tapi ya mbuh. nyong be ra ngerti acarane ngapa bae. nah. kira-kira tanggal semeno indonesia kambi malaysia wis perang urung yha ? mbok wis perang ya berat. gelem-gelem nyong ditawan nang kana. hha. ditawan ngko mlebu tivi. judule ngene, “Mahasiswa UPI menjadi tawanan di Malaysia.” hha. Astaghfirulloh. ja ngasi lah.

jane nyonge uga bingung nek mikir masalah kaya kiye. masalah malay karo Indonesia maksude. langka rampunge. ra genah sing bener sapa sing salah sapa. tapi nyong sebagai warga negara sing apik, mesti kan bakalan mbela indonesia. masa mbela malaysia. tapi masalaeh, nek misale masalahe ora rampung-rampung hubungan pendidikane piwe kye ? jan. nyong pengin s2 nang kana je. s2 nang malay. trus s3 nang australia, apa amrik, apa inggris. apa s2ne ja nang malay sisan yha ? haha . Amin ya Rabb. moga-moga terkabul lah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s